Frakta bilar med ett pålitligt transportbolag

Frakt av bilar är en speciell typ av frakt som kräver att du får hjälp av ett pålitligt transportbolag. Ett pålitligt transportbolag har erfaren personal som har utfört otaliga transporter på ett skickligt och framgångsrikt sätt. Förutom erfarenhet och kunskap har transportbolag alla verktyg och utrustning för att leverera dina bilar i tid. Du kan därför känna dig trygg med att bilarna levereras säkert och i samma intakta skick till destinationen.

Sist och inte minst kan du snabbt komma igång genom att besöka Fraktus online. Fraktus hjälper företag med alla typer av fraktbehov som vägfrakt, sjöfrakt, flygfrakt, tågfrakt samt intermodala frakter. Visionen hos Fraktus är att skapa frakter för en bättre framtid och består av ett team logistikspecialister med passion för transporter. De hjälper dig att hitta optimala fraktlösningar för dina unika behov och önskemål.

 

3 fördelar med Fraktus

Fördelarna med att ordna fraktlösningar med hjälp av Fraktus:

  • Är kostnadseffektivt – Att själv transportera eller köra dina bilar långa sträckor kan drabba din budget hårt. Du måste i sådana fall själv betala för tankning, mat och boende under resan. Sannolikt kommer du att spendera mer pengar än vad du hade gjort om du tagit hjälp av ett transportbolag. Ett transportbolag kommer i de flesta fall vara det mest lönsamma och effektiva alternativet. Genom Fraktus får du det billigaste fraktalternativet utan att det drabbar kvaliteten eller säkerheten. Den totala kostnaden kommer att hållas så låg som möjligt. Dessutom är det säkrare att låta ett certifierat transportbolag ta hand om frakt och leverans än att göra det själv.
  • Sparar tid – Med tanke på hur många transportörer och frakttjänster som finns kan du spara mycket tid genom att få professionell hjälp. Tiden är kritisk eftersom förseningar kan leda till betydande kostnader när det gäller leverans av bilar. Lyckligtvis kommer Fraktus att se till att ordna snabba fraktlösningar åt dig. Tiden du sparar kan du använda på din kärnverksamhet och för att utveckla ditt företag.
  • Minimerar din miljöpåverkan – Att ta hållbarhet på allvar är viktigt inte bara för dig, utan för hela samhället och världen. Även om frakt och transport innebär utsläpp kan dessa minimeras genom att medvetet välja de bästa fraktlösningarna.

Ännu en fördel med Fraktus är att deras logistikspecialister lyssnar och bryr sig på riktigt. Av denna anledning har de många nöjda kunder som återkommer.

Rekommenderade artiklar